BEYONCÉ OP ZATERDAG 2 MEI 2009 IN AHOY

16-12-2008 @ 15:28

De Amerikaanse superster Beyoncé heeft de Europese data van haar wereldtournee 'I Am...' aangekondigd.  Op zaterdag 2 mei geeft ze een concert in Ahoy Rotterdam. Onlangs verscheen haar derde solo-album 'I Am ... Sasha Fierce'.
De Europese tour begint op zondag 26 april in Kroatië en eindigt op 31 mei in Belfast. Beyoncé start haar nieuwe tour naar aanleiding van het nieuwe album 'I Am... Sasha Fierce' dat onlangs verscheen. Op het nieuwe album laat Beyoncé het publiek kennis maken met haar alter ego Sasha Fierce. Het album bevat twee CD's met verschillende stijlen. De eerste CD 'I Am' gaat over het leven van Beyoncé achter de spotlights en bevat prachtige ballads. De tweede CD 'Sacha Fierce' gaat over haar leven vol glitter & glamour en bevat R&B knallers zoals we van Beyoncé gewend zijn.

Voor Beyoncé's 'I Am...' tournee is de wereldberoemde Franse modeontwerper Thierry Mugler aangetrokken als kledingontwerper en creatief adviseur. Hij verzorgt alle kostuums voor deze show en is als creatief adviseur verantwoordelijk voor de belichting en de choreografie. De nieuwe show belooft er één van een hoog niveau te worden. Tijdens haar show zal de pop-en filmster samen met haar vrouwelijke band nieuwe nummers en haar grote hits voorbij laten komen.  

De concerten van haar laatste tournee in 2007 raakten allen uitverkocht. In Nederland trad ze dat jaar op in een uitverkocht Ahoy.

Aanstaande donderdag 18 december om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 19 december 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Beyoncé te bestellen via www.livenation.nl.

Beyoncé
Zaterdag 2 mei 2009
Ahoy - Rotterdam
Entree: €64, €54, €48, €46 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur