Exclusief interview Charles Aznavour op Toazted.nl

28-11-2008 @ 16:05

Internetsite Toazted.nl heeft vandaag -28 november- de primeur. Zij laten als eerste in Nederland een interview zien dat Charles Aznavour gaf over het album "Duos", waarop de zanger met verschillende groten der aarde heeft gewerkt. In het interview vertelt Aznavour hoe het album tot stand is gekomen en zie je onder meer beelden die gedraaid zijn tijdens de opnames van sommige van die duetten waaronder die met Sting, Celine Dion en Julio Iglesias.
"Duos" is een collectie van zijn beste songs maar dan opgenomen als duet met de grootste sterren uit de muziekwereld. Charles Aznavour zingt onder andere samen op dit album met Paul Anka, Celine Dion, Placido Domingo, Bryan Ferry, Julio Iglesias, Elton John, Carole King, Liza Minnelli, Laura Pausini en Sting.

Toazted.nl is de website om van je favoriete artiest of band meer te weten te komen. Op www.toazted.nl kun je kiezen uit meer dan 4000 interviews van artiesten en bands in alle genres. Kijk naar recente interviews met Jan Smit, Amy Macdonald, Gabriella Cilmi, the Foo Fighters, HIM, Evanescence, Nick & Simon, Gavin DeGraw, Metallica en nu dan ook Charles Aznavour.

check; www.toazted.nl