JORDY VAN LOON, een rijzende ster !

17-10-2008 @ 17:04

Op 5 april van dit jaar verraste Jordy van Loon Nederland door in het tv-programma Mooi Weer De Leeuw van Paul De Leeuw zijn opwachting te maken.
Jordy’s mentor had de wens ingediend bij het programma, dat hij de altijd
zingende Jordy best wel eens achter het behang zou willen plakken.
En aldus geschiedde, tegelijkertijd zag de 15 jarige tiener zijn kans schoon om spontaan in zingen los te barsten. Op onnavolgbare wijze zette Jordy van LoonHet Dorp” van Wim Sonnneveld in, Paul de Leeuw was zichtbaar verrast!
En niet Paul alleen……, diverse muzieklabels melden zich bij de redactie van Mooi Weer De Leeuw.
Uiteindelijk kon Jordy van Loon maar liefst kiezen uit 7 mogelijkheden.
Nu is er dan het eerste album “Een kusje voor jou”, een sprankelende CD waarop Jordy zich van zijn beste kant laat horen. Een nieuw talent is ondekt en gezien de stroom aan reacties over het optreden bij Paul De Leeuw zullen de nu al vele fans van Jordy wel heel blij zijn met dit eerste album
Begin oktober was hij weer bij Paul de Leeuw De schreeuw van de Leeuw om daar het eerste exemplaar van zijn album te mogen ontvangen. Verder bij Giel Beelen op 3FM, uiteraard bij RTV OOST Regio tap Enschede. Eind oktober is hij bij Live 'n Cooking TV RTL4.
ALBUM TRACKS
Een Kusje Voor Jou - Het Dorp – Hij Speelde Accordeon – Amsterdam, Keigaaf – Zomer In Nederland – Mama – Oh oh Monique – Het Is Niet Alles Goud Wat Blinkt – Wintertijd – Mijn Ouders Zijn Mijn Vrienden – Verliefdheid – Welterusten, Goedenacht

(jaz music)

website: www.jordyvanloon.com