Uitslag Het Lelijk Ding 2008

09-10-2008 @ 10:08

De afgelopen weken is massaal op de website van Veronica Magazine gestemd voor Het Lelijk Ding. Deze anti-prijs werd vorig jaar in het leven geroepen door Veronica Magazine als tegenwicht voor alle lovend bedoelde mediaprijzen als bijvoorbeeld de Gouden Televizier Ring.

In de categorie slechtste tv-presentator ging Giel Beelen met de 'eer' aan de haal. Tijdens zijn radioshow nam hij Het Lelijk Ding in ontvangst. Beelen versloeg met zijn 'presentatiekwaliteiten' onder anderen Beau van Erven Dorens, Ron Brandsteder en Andries Knevel. Beelen was onder meer te zien als tafelheer bij De Wereld Draait Door en hij presenteerde Factor Giel.

Het Lelijk Ding voor slechtste tv-presentatrice ging naar Patty Brard, die liet weten de award absoluut niet in ontvangst te willen nemen. Onder de genomineerden waren verder Fiona Hering, Nicolette van Dam, Wendy van Dijk, Bridget Maasland en Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Can't Buy Me Love werd uitgeroepen tot slechtste tv-programma van 2008. Het lelijke kleinood heeft inmiddels een mooie plek in de villa gekregen. Andere genomineerden waren Tussen Kunst & Kitsch, Raymann Is Laat, Mooi Weer De Leeuw, Gillend Naar Huis en De Lama's.

Ruud de Wild mocht twee Lelijke Dingen in ontvangst nemen. Eén voor slechtste radiopresentator en één voor slechtste radioprogramma (Ruuddewild.nl). „Elke prijs is er een", aldus De Wild. Tanja Jess kreeg Het Lelijk Ding voor haar prestaties als radiopresentatrice

bron: www.veronicamagazine.nl