Dance Duo Arsenal getipt door Perez Hilton én Kanye West

03-10-2008 @ 13:27

De populaire celebrity-weblog Perezhilton.com heeft dance duo Arsenal getipt als 'een fijne glas Merlot'. Klik hier voor de link

Als gevolg van de tip van Perez Hilton heeft Kanye West het ook ontdekt en was er helemaal wild van! Klik op de lees verder link voor zijn reactie.

Op 13 oktober verschijnt het derde album van het duo John Roan en Hendrik Willemyns en is getiteld 'Lotuk'. Voor de opvolger van de succesplaat 'Outsides' nodigde de band diverse gastvocalisten uit. Zo neemt bijvoorbeeld John Garcia (ex-Kyuss tegenwoordig Hermano) twee tracks voor zijn rekening en is Shawn Smith (Brad, Satchel en Pigeonhead) te horen op de titeltrack van het album. Verder zijn er prominente rollen weggelegd voor Mike Ladd (Ninja Tune), Mario Vittalino Dos Santos (zie ook 'Outsides'), Cortney Tidwell en Scott Masson (Office) . Tot slot leest niemand minder dan Grant Hart (ex-Hüsker Dü), op indringende wijze een brief voor aan een oud-geliefde op de tonen van de song "The Letter".  Live staan ze in het voorprogramma van Pete Philly & Perquisite:
Arsenal 11-okt-08 Tivoli Utrecht
Arsenal 12-okt-08 Luxor Arnhem
Arsenal 30-Okt-08 Paard Den Haag
Arsenal 01-nov-08 Patronaat Haarlem
Arsenal 06-dec-08 Paradiso Amsterdam
(pias)