Nieuwe Rowwen Hèze Live-CD Saus in de winkel

03-10-2008 @ 12:55

Vanaf 3 oktober ligt het nieuwe Rowwen Hèze album in de winkel. De live (theater) CD Saus werd eerder dit jaar opgenomen in de Limburgzaal in het Parkstad Theater in Heerlen. Daar werd ook materiaal geschoten voor een DVD versie die later dit jaar verschijnt.
Onder de zeventien songs die de CD omvat: Oude liedjes in verrassende uitvoering, compleet nieuw werk en natuurlijk ook de nieuwe single Vur Altied Is Vurbeej. Het duet met zangeres Linda Smeets werd vrijdag jonstleden nog live uitgevoerd in Paradiso Amsterdam. Rowwen Heze's accordeonist Tren van Enckevort tekent voor de productie van de nieuwe geluidsdragers.

De tracklist:
Welcome in the saus; Dag geluk; 50 Joar; Heilige Anthonius; 'T Roeie Klied; Vur Altied Is Vurbeej; Same Met Ow; Kilomeaters; De Moan; Que Paso; Auto, Vleegtuug; Shannon Song; November; Bestel Mar; De Peel In Brand; De Neus Umhoeg; Limburg.

Tijdens de theatertour Saus wordt Rowwen Hèze vergezeld door zes gastmuzikanten. Afgelopen winter toerde het gezelschap langs theaters door heel Nederland en dat is ook komend winterseizoen het geval: de theatershow krijgt een reprise.
Het laatste nieuws over deze nieuwe Saustour is te vinden op www.rowwenheze.nl

check you tube