KAYAK LIVE IN PARADISO 7 OKTOBER, SLOTCONCERT 35TH ANNIVERSARY TOUR

29-09-2008 @ 17:12

LIVE OP INTERNET + OPNAME DVD
Het jaar 2008 staat voor Kayak, de meest succesvolle symfonische rockgroep van Nederland, geheel in het teken van haar 35-jarig bestaan. In januari startten de feestelijkheden met de release van het nieuwe, zeer goed ontvangen studioalbum ‘Coming Up For Air’ en de gelijknamige tour die de band langs tientallen Nederlandse theaters en clubs voerde.
Op 7 oktober aanstaande zal de band haar Anniversary Tour afsluiten met een uniek optreden in de Amsterdamse poptempel Paradiso. Kayak zal die avond diverse muzikale vrienden op het podium verwelkomen. Er zijn gastoptredens van onder meer Syb van der Ploeg, Monique van der Ster en Marjolein Teepen, die allen eerder deel uitmaakten van de vaste cast van de Kayak rockopera `Nostradamus – The Fate of Man’.
Via een zogenaamde embedded player zal het concert Kayak and Friends live in Paradiso, live gestreamed worden op www.fabchannel.com . Fabchannel is een live muziek concert website waar maandelijks zo'n 350.000 unieke bezoekers uit alle delen van de wereld zo'n 1.000 concerten bekijken.
Van dit speciale concert worden audio- en beeldopnames gemaakt voor de midden november te verschijnen Anniversary Box 1973-2008. De box bevat een DVD van het volledige live-concert van Paradiso, alsmede bonus materiaal zoals interviews en opnames achter de schermen.
In de box zitten verder twee audio-CD’s met het volledige concert en twee CD’s met daarop de keuze van de fans. Bovendien drie nog niet eerder in Europa uitgebrachte tracks en een nieuw nummer dat werd opgenomen tijdens de sessies voor het meest recente Kayak album ‘Coming up for air’.
http://www.kayakonline.nl/