25 Jarig jubileum DE VRIJBUITERS

16-09-2008 @ 17:28

Zaterdag 20 september vieren De Vrijbuiters hun 25 jarig artiesten jubileum. Dat zal plaatsvinden in Zaal De Stolp in Stolwijk.
Op deze avond zullen De Vrijbuiters in een wel heel speciaal zonnetje worden gezet door zowel mensen uit de show en muziek wereld als door anderen !
Ook zal tijdens deze avond het nieuwe album worden gepresenteerd bestaand uit een dubbel CD met DVD. Dit 2-CD+DVD album is in een luxe verpakking vanaf 22 september verkrijgbaar in de muziekzaken in Nederland en België.

Leo Mudde en Kees Verkaik over 25 jaar De Vrijbuiters: Leo "Voor ons waren die 25 jaar fantastisch,veel successen behaald,waaronder: 2x Top 40, 9 nummers in de tipparade, TROS paradeplaat, heel veel singles in de Nederlandstalige Top 20, diverse malen op tv in het programma “Volle Toeren”, Nederland muziekland (Veronica), SBS shownieuws etc. En ook waren we veel op de regionale tv zenders te bewonderen bij o.a. TV-Oost, TV Drenthe. En natuurlijk zijn wij de piratenzenders niet vergeten, daar is alles mee begonnen.
Al die jaren hebben we heel veel door het gehele land opgetreden, ook België en Duitsland niet te vergeten. We hadden in 2003 en 2004 twee grote verliezen te verwerken, eerst Leo zijn vrouw in 2003, en in 2004 onze eigen Vrijbuiter Frans.
We hebben eerst lang getwijfeld of we wel door wilden gaan, maar door al het plezier die we in de muziek hadden gehad, waren we toch van mening om, ondanks alles, door te gaan maar dan met zijn tweeën, al viel dat in het begin zeker niet mee.
We kregen gelukkig heel veel steun van onze fans, die al die jaren achter ons bleven staan en nog steeds. We hebben in die 25 jaar meer dan 50 albums gemaakt, 3 DVD's en veel Singles en Lp’s.
Frans: De teksten en muziek schrijft Leo grotendeels. En dan nu de nieuwe CD, ook dat is weer een prachtig product. Een nieuw album met 13 nieuwe liedjes en een album met 18 oude successen, tevens ook nog een DVD met opnames uit de Spiegeltent in Zundert.

Bestelnummer 2CD+DVD: VNC.VCD.1234
DE VRIJBUITERS "25 JAAR...."
(vnc)