Compositie van Aristakes gebruikt voor uitreiking voetballer van het jaar

14-09-2008 @ 15:46

Tijdens de uitreiking van 'De voetballer van het jaar', in de wereldberoemde Studio 21 van Frank Wentink te Hilversum, is de muziek van Aristakes gebruikt voor de uitreiking van ‘De voetballer van het jaar’. De muziek werd gecomponeerd door Aristakes en gezongen door René Froger. De compositie die ‘Oceans of Love’ als titel draagt, werd voor deze gelegenheid omgedoopt tot  ‘John Heitinga’.
John Heitinga en de 900 aanwezige gasten waren diep geroerd na deze geweldige aubade die ten gehore werd gebracht door één van de meeste populaire zangers van Nederland. ‘Het is een geweldig stuk muziek en met de speciale tekst voor John werd het nog meer bijzonder’ aldus René Froger
Tijdens de nieuwe Dinner Show “Inspiration”, die 20 september in Studio 21 in première gaat, zal ‘Oceans of Love’ in de normale uitvoering te horen zijn.
Aristakes componeert muziek voor zichzelf en ook voor anderen. Zo heeft de onlangs overleden zanger Bennie Neyman ooit het liedje ‘Vuur en vlam’ geschreven door Aristakes op zijn repertoire staan. Aristakes:’ Het is altijd een eer als mensen uit het vak je liedjes weten te waarderen. Nog mooier is het applaus van de gasten in de zaal te mogen ontvangen’.
Aristakes, componeert en zingt liedjes van hemzelf en van o.a. Michael Bublé, Frank Sinatra en Neil Diamond.

Voor meer info:  www.aristakes.nl