Talent centraal tijdens D3: Dj and Producers Seminar

12-09-2008 @ 12:04

Voor de 4e maal vindt in het kader van het Amsterdam Dance Event (ADE) een special programma plaats voor DJ’s en Producers. Onder de noemer D3: DJ and Producers Seminar zijn er tal van workshops, masterclasses en panels plaats. D3: Dj and Producers Seminar is op zaterdag 25 oktober.
Tal van experts uit de dancescene zullen hun kennis die dag delen. Het programma van dit jaar omvat onder andere een terugblik op 20 jaar House met o.a. Kevin Saunderson (US), DJ Pierre (US) en Speedy J (NL), How to Produce a Winning Track, Investment in Sound, Crossing Borders, Whats the deal, een VJ Masterclass met Addictive TV en onderwerpen als ‘We did Madonna’ over het maken van remixes. In de Interface Magazine Room kun je masterclasses volgen met o.a. Noisia over onderwerpen zoals mixing en mastering. Aan de dag doen verder grote namen mee als Don Diablo, Michel de Hey, Lucien Foort, Funkerman, Dave Clarke (GB) en Seamus Haji (IR).
Bovendien is er de kans tijdens D3: DJ and Producers Seminar om demo’s te laten beoordelen door talloze vertegenwoordigers van platenlabels, podia en andere deskundigen!
‘We willen graag aanstormend talent op het gebied van DJ'en en produceren van de ‘zolderkamer’ halen. Met D3: DJ and Producers Seminar hopen we een pakket kennis, inspiratie en netwerk aan te reiken waarmee je als DJ of producer verder kunt’ aldus Richard Zijlma van het Amsterdam Dance Event.
Kaarten kosten €15 (excl. servicekosten) in de voorverkoop en zijn te koop via www.ticketservice.nl en bij de bekende voorverkoopadressen. Het D3: DJ and Producers Seminar zal beginnen om 11:00 uur en zal duren tot ongeveer 18:00 uur , meer informatie is te vinden op www.amsterdamdanceevent.nl/d3
D3: DJ and Producers Seminar is georganiseerd door Stichting Amsterdam Dance Event en is een initiatief van Buma Cultuur. In samenwerking met Interface Magazine, JAM, Vinylized en Felix Meritis.

www.amsterdamdanceevent.nl/d3