Uitstekende nieuwe single van Arno Kolenbrander

07-09-2008 @ 13:00

Arno Kolenbrander (35), Rotterdammer van geboorte, krijgt nationale bekendheid als hij Henny Huisman's Soundmixshow wint, met het nummer “Why God Why” uit de musical Miss Saigon.
Hij verzorgt door de jaren heen meer dan 2.000 optredens. Tegelijkertijd is hij druk bezig een album op te nemen dat uitkomt onder zijn eigen naam "Arno Kolenbrander". Hiervan worden ongeveer 13.000 exemplaren verkocht.
Later neemt Arno een Nederlandstalig album op in samenwerking met Peter de Wijn en Jan Tekstra.
In 2000 dingt hij tijdens de nationale voorronde mee naar deelname aan het Eurovisie Songfestival met een Engelstalig lied, getiteld "One Step Behind". In 2004 heeft Arno deelgenomen aan het Nationaal Eurovisie Songfestival met een liedje van Johnny Logan "The Story of my Life".
Augustus 2008! Het nieuwe album is een feit. Met 13 Nederlandstalige nummers is het album "Terug van weggeweest" een fantastische come-back. Met de single "Meer dan dit" geeft Arno de aftrap voor een nieuw hoogtepunt in zijn carrière. De stijl is terug naar de basis, pure muziek, nederpop in de breedste zin van het woord. Stevige rock afgewisseld met gevoelige ballads.
De album "kick-off" start met de snoeiharde single "Meer dan dit" waarmee de toon direct is gezet.
"Terug van weggeweest" is een titel die je gerust letterlijk mag nemen, Arno is met zijn veelzijdige stemgeluid terug op een manier waar niemand omheen kan!
website: http://www.arnokolenbrander.net/
clip