KEVIN SMIT: TALENT EN NU OOK ACTEERDEBUUT

19-08-2008 @ 16:52

link'>Kevin Smit is één van Nederlands grootste muzikale talenten van dit moment.
Hij is geboren in Hoogeveen en begint zijn carrière op de Pulledagen in deze stad. Vanaf dat moment heeft hij de smaak van het optreden te pakken en maakt hij van menig feest een knallend succes. Zijn debuutsingle ‘link'>Morgen wordt alles anders’ is geschreven en geproduceerd door link'>Edwin van Hoevelaak (o.a. bekend van Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Dennie Christiaan en Tatjana)
Anno 2008 heeft Kevin een contract getekend met muziekmaatschappij link'>CNR Entertainment. Zijn nieuwe single "link'>Ik Wil Het Niet Weten" wordt erg goed ontvangen en op diverse radiostations al grijsgedraaid.
Vorige week maakte Kevin zijn acteerdebuut tijdens de opnamen voor de videoclip van de single link'>Ik Wil Het Niet Weten. Voor de opnamen deed Kevin een oproep aan zijn fans om zich via zijn link'>Hyves pagina aan te melden als figurant voor zijn videoclip. Hierop kwamen vele aanmeldingen binnen. Bekijk de videoclip van Kevin nu via deze link . In deze videoclip zijn ook de figurantes te zien die zijn geselecteerd naar aanleiding van de link'>Hyves-actie.
Het album van Kevin komt uit op 6 oktober aanstaande en is geheel geproduceerd door link'>Edwin van Hoevelaak. Ga naar de website van link'>Kevin Smit voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de albumopnamen: www.kevinsmit.nl
Neem ook eens een kijkje op de link'>Hyves pagina van Kevin smitkevin.hyves.nl, meld je meteen aan als vriend en maak kans op gratis kaarten voor zijn albumpresentatie!
(cnr entertainment)