BluMedialab.com lanceert StreamItAll RADIO voor de iPhone

15-08-2008 @ 22:02

StreamItAll RADIO maakt het mogelijk op de iPhone en iPod Touch te luisteren naar de populairste Nederlandse en buitenlandse radiostations. Hiermee is het Hilversumse bedrijf BluMedialab.com een van de eerste Nederlandse bedrijven met een applicatie in de iTunes App. Store, de software-winkel van Apple die hoort bij de iPhone. Gebruikers kunnen zelf hun favoriete radiostations selecteren uit een lijst en ook zelf streams toevoegen. De applicatie is te koop voor EUR 2,99.
Met deze applicatie speelt BluMediaLab.com in op een van de grootste wensen van gebruikers van mobiele telefoons. In sommige landen is luisteren naar radio al een belangrijkere reden om een mobiele telefoon te kopen dan SMS, internet of de camera (Onderzoek TNS NIPO 2008). StreamItAll RADIO is niet de enige ‘tuner’  die verkrijgbaar is in the  AppStore, maar wel de enige die direct de meest populaire Nederlandse radiostations als favoriet heeft voorgeprogrammeerd. Voorwaarde is dat het radiostation als MP3-stream beschikbaar is. De applicatie is in meerdere talen beschikbaar met voor diverse landen voorgeprogrammeerde radiostations.
StreamItAll RADIO is te vinden in the App Store in de rubriek ‘music’.
Directe link naar de applicatie in iTunes: klik

BluMedialab.com initieert, investeert en participeert in online initiatieven gericht op media, muziek, e-commerce en communities.