NIEUWE SINGLE VAN GLENNIS "DANSEN MET HET LEVEN"

17-07-2008 @ 18:02

Dansen met het leven” is de opvolger van de succesvolle single “Hoe” en de tweede Nederlandstalige single van Glennis. Beide nummers zijn afkomstig van haar eerste Nederlandstalige album “Glennis” dat op 15 september zal verschijnen. Glennis is al vanaf jonge leeftijd met zang bezig, zo werd zij op 11-jarige leeftijd al door Julio Iglesias gevraagd een duet met hem te zingen tijdens zijn concertreeks in Ahoy, nadat hij haar had horen zingen op het “Unicef Gala for Kids’. Vanaf toen zat haar zangcarriere in de lift, wie herinnert zich niet haar optreden tijdens de Soundmixshow in 1994 waar ze met het nummer “One moment in time” van Whitney Houston heel Nederland inpakte, of haar deelname aan het nationaal songfestival met het nummer “My impossible dream”.
Tot nu toe heeft Glennis altijd Engelstalig gezongen en over het zingen in haar moerstaal zegt Glennis dan ook: “Het voelt alsof je in je blootje staat”.
Glennis is de komende weken volop bezig met promotie en zal door het hele land te zien zijn. Zo is Glennis te zien op een aantal RadioNL Zomertour concerten, treedt ze op tijdens de Pulledagen van 17 juli en zal ze te horen zijn bij het Tros Muziekcafe. Daarnaast maakt ze een tour langs vele kleine en grote radiostations.

Dansen met het leven” verschijnt op 21 juli.
(cnr entertainment)