Jeroen van der Boom nieuw op #8 in Mega Top 100 en #1 in NL Top 20

30-06-2008 @ 21:59

Twee welverdiende #1 hits én een gouden plaat verder is het alweer tijd voor Jeroen van der Boom’s vierde single: Het Is Over. Deze schitterende ballad wist 1 week na de release al de #8 positie te bemachtigen in de Nederlandse Top 100!
Jeroen timmerde al jaren aan de entertainment weg toen hij in 2007 zijn grote doorbraak realiseerde met de nummer 1 hit Jij Bent Zo. In rap tempo volgden een uitverkocht concert in de Heineken Music Hall, de single Eén Wereld opgevolgd door Betekenis en het album  Jij Bent Zo.
Eén Wereld wist wederom de felbegeerde nummer 1 positie te bereiken en het album Jij Bent Zo verkreeg de gouden status.
De vierde Van der Boom single Het Is Over kan zonder moeite aan dit successenrijtje worden toegevoegd.
De Het Is Over CD-single bevat niet alleen deze schitterende ballad. Met de zomer in de startblokken werd als B-kant de Cubaanse versie van Jij Bent Zo toegevoegd: de #1 hit gehuld in een zomers jasje.
In september zal Jeroen het voorprogramma van Symphonica In Rosso verzorgen in het Arnhemse Gelredome. Een maand later staat hij voor de tweede keer met zijn live show in de Heineken Music Hall. Er zal inmiddels geen twijfel meer over bestaan: Jeroen’s succes raast in een ongelofelijk tempo verder. Het meest recente bewijs hiervan: zijn nieuwe single Het Is Over vliegt de winkelschappen uit!
De single staat a.s. week in de Nederlandstalige Top 20 verder zelfs al op #1.

Voor meer informatie:
www.jeroenvanderboom.nl
www.jeroenvanderboomnl.hyves.nl
www.redbullet.nl