JASON MRAZ OP 22 SEPTEMBER IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

24-06-2008 @ 11:01

Jason Mraz komt dit najaar voor nog een concert naar Amsterdam. Op maandag 22 september geeft de Amerikaanse zanger een optreden in de Heineken Music Hall.
Zijn debuutalbum ‘Waiting For My Rocket To Come’ bereikte in Amerika binnen no-time een platina status. De van dit album afkomstige single ‘The Remedy (I Won't Worry)’ werd door de hoge airplay ook in Nederland een radiohit. Daarna was het bij ons even stil rondom de Amerikaanse singer/songwriter. Vorig jaar kwam hier een einde aan. Zo gaf hij toen een concert in een uitverkocht Paradiso, gaf hij een zeer goed ontvangen optreden op het North Sea Jazz Festival en heeft hij onlangs zijn nieuwste album 'We Sing, We Dance, We Steal Things' uitgebracht. De zanger werkte voor dit album o.a. samen met Colbie Caillat en James Morrison.
Jason Mraz dankt zijn succes voor een groot deel aan 'social communities' op internet. Hij is het bewijs van de impact die websites als Hyves, YouTube en MySpace op de muziekindustrie hebben. Het concert dat de zanger op woensdag 9 juli in de Melkweg geeft, raakte in een mum van tijd uitverkocht.
Donderdag 26 juni aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 27 juni 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor Jason Mraz te bestellen via www.livenation.nl/jasonmraz. Maximaal 2 kaarten per persoon.

JASON MRAZ
Maandag 22 september 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 29 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.