EXTRA CONCERT STEVIE WONDER IN AHOY ROTTERDAM

13-06-2008 @ 15:23

Wegens groot succes geeft Stevie Wonder een extra concert in Ahoy Rotterdam op maandag 15 september. De voorverkoop voor het extra concert is reeds gestart. Voor het concert op zondag 14 september zijn nog kaarten te koop.
Thank you can never be said enough. This tour is a celebration of life, music and thank you’s” aldus Stevie Wonder. Wonder was met "Fingertips Part II" de eerste artiest die de eerst plaats haalde in de Amerikaanse charts met een live album. Zijn fantastische carrière brachten hem 49 top 40 singles, 32 nummer 1 hits, een Acadamy Award en een Billboard's 2004 Century Award.
Stevie Wonder is tegelijk met de Rolling Stones opgenomen in de Rock ’n Roll Hall of Fame. In 1983 heeft Wonder er mede voor gezorgd dat de geboortedag van Martin Luther King een nationale feestdag is geworden. Zijn deelname in de enorme ‘We Are the World’ campagne tegen de hongersnood in Afrika in 1985 is een mijlpaal in de muziekindustrie. Ook wordt zijn betrokkenheid bij de bestrijding van de apartheid in Zuid-Afrika veel geroemd. Stevie Wonder was de jongste ontvangers van de prestigieuze Kennedy Centre Honours in 1999.