René Shuman & Angel-Eye in de Kuip!

11-06-2008 @ 19:17

Mr. & Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman & Angel-Eye zijn gevraagd om op te treden tijdens het 100-jarig jubileum van voetbalclub Feyenoord.
Op 6 september is er een uitgebreid jubileumprogramma voor 50.000 mensen waarbij er een spectaculaire show word neergezet in het stadion. In 100 minuten komen de meest pakkende momenten uit de afgelopen 100 jaar voorbij. Dit evenement is een initiatief van stichting “Geen woorden maar daden”.
René Shuman & Angel-Eye zijn trots om in het muzikale hoofdprogramma te staan en een show te geven voor meer dan 50.000 mensen. Een geweldige ervaring die René ooit als 17-jarige al mocht mee maken. Hij stond toen enkele dagen in de Kuip tijdens het Los-Vast spektakel. René: "Een onvergetelijke ervaring die ik graag met Angel-Eye ga over doen. We gaan de Kuip omtoveren tot een gigantisch Rock 'n Roll stadion, geweldig!"
We zullen een aantal songs ten gehore brengen met een grote showband. In ieder geval mag de song ‘Little less conversation” niet ontbreken. Voetbal en rock ’n roll hebben beide met actie te maken, dus de perfecte combinatie! In Amerika worden op dit moment nog speciale arrangementen van de songs gemaakt.

Op dit moment doen René & Angel-Eye een tour voor het Ondernemerscongres Nederland. Afgelopen jaar gaven ze een Elvis Memorial concert in Valkenburg a/d Geul voor 7.500 fans en deden ze een uitverkochte kersttour voor meer dan 30.000 mensen.

Voor meer informatie en tickets: www.feestvandeeeuw.nl, www.always-online.tv