RENÉ KARST SCOORT HIT OP YOU TUBE!

10-06-2008 @ 11:26

De uit Drente afkomstige zanger René Karst gaat zeer goed met zijn nieuwste single ‘Ik wil zo graag weer twintig zijn’.
Zijn clip is, sinds hij drie weken geleden online is gegaan, liefst tienduizend keer op You Tube aangeklikt! ( http://www.youtube.com/watch?v=rhIRKnxmIrw )
Deze week is zijn single Hollandse Nieuwe bij RadioNL (een soort van paradeplaat), dat houdt in dat hij in elk programma een week lang gedraaid gaat worden. RadioNL heeft vrijwel een landelijke dekking waardoor bijna heel Nederland kennis kan maken met de nieuwe single.
Hilversum heeft René Karst ook ontdekt. Hij is te gast geweest bij de Wereldomroep waar hij liet horen ook “live op de radio” een optreden te kunnen verzorgen!
Onlangs heeft René Karst 2 optredens gedaan in Volendam op het Megapiratenfestijn met elk 12.000 bezoekers, waar het nummer ‘SUPERGAVETIJD’ (108.000 hits op You Tube!) is uitgeroepen tot kermisplaat van 2007. Dit jaar zal het nummer ook op de kermis-CD van 2008 verschijnen.
De TROS zal de TV opnames van dit festijn gaan gebruiken ter opvulling tussen de programma’s en voor de Nederlandstalige muziekzender STERREN.NL.

Ik wil zo graag weer twintig zijn’ is te downloaden via www.renekarst.nl en ook via deze site.
(Dukarec Music Productions)