IOS SPEELT IN OP ROOKVERBOD HORECA

24-04-2008 @ 12:47

Gratis toegang tot releaseconcert nieuwe single na inlevering ‘laatste’ pakje sigaretten.
De Nederlandse band IOS steekt iedereen die het naderende rookverbod in de horeca angstig tegemoet ziet, op 18 mei een hart onder de riem! Veel mensen zullen als gevolg van de nieuwe wet (weer) proberen te stoppen. En dat is precies waar de nieuwe single van IOS over gaat. Na inlevering van hun ‘laatste’ pakje sigaretten krijgen bezoekers dan ook gratis toegang tot het releaseconcert in Tivoli Utrecht.
Zanger Joost Marsman: ‘Gedeelde smart is halve smart, dat is het idee achter deze actie. Ik weet uit ervaring hoe moeilijk het is om te stoppen met een verslaving, of het nou roken is of iets anders. Iedereen roept weleens: morgen stop ik echt! Dit lied gaat erover hoe moeilijk dat is. We zagen een ludieke combinatie tussen het thema van de single en het naderende rookverbod in de horeca. Zo is het idee voor dit speciale concert ontstaan.’
Tijdens het concert wordt uiteraard de nieuwe single ‘Morgen’ live gepresenteerd en zullen alle hits van de band voorbij komen. Ook is de single exclusief als pre-release verkrijgbaar op locatie, inclusief een gratis live track.

Datum: 18 MEI
Locatie: TIVOLI UTRECHT
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.30
Toegang: je laatste pakje sigaretten!

Morgen’ is afkomstig van het vijfde IOS-album getiteld ‘Open’. De albumtitel heeft niet alleen betrekking op de sound die wordt neergezet, ook tekstueel is gestreefd naar openheid waarbij actuele maatschappelijke thema’s niet uit de weg worden gegaan, zoals ook deze single bewijst. Op www.ios.nl is meer informatie te vinden over het releaseconcert en komende concertdata.

p.s. bizar detail is dat Tivoli ook een sigarettenmerk is/was.