NIEUWE NAMEN OP AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL

23-04-2008 @ 13:44

RAOUL HEERTJE, KATINKA POLDERMAN, MARTIJN OOSTERHUIS, LEBBIS, GUMMBAH en BILL HICKS TRIBUTE OOK OP AMSTERDAM COMEDY FESTIVAL!
De 1e editie van het Amsterdam Comedy Festival op 31 mei en 1 juni in de Melkweg te Amsterdam heeft stilaan een indrukwekkend programma bij elkaar. Nu hebben ook Raoul Heertje, Katinka Polderman, Martijn Oosterhuis, Lebbis, Gummbah en het Bill Hicks Tribute-programma van Comedy Cafe The Joker hun komst bevestigd.
En nog steeds is het programma niet compleet...
Raoul Heertje treedt op op zaterdag. De oprichter van Comedytrain en vast panellid van “Dit Was Het Nieuws” is nog steeds messcherp en op zijn best als stand-upper.
Katinka Polderman is een welkome muzikale afwisseling in het comedyprogramma. Op zondag speelt zij 30 minuten lang haar bizarre en wonderlijk komische liedjes.
Martijn Oosterhuis is een van de boegbeelden van comedy collectief Night of Comedy. Een stand-upper pur sang en graag geziene gast op het Lowlands festival die zijn strepen al lang verdiend heeft.
Lebbis, oftewel Hans Sibbel is al jarenlang de helft van Lebbis & Jansen, maar ook solo zeer de moeite waard. Op zondag brengt hij voornamelijk nieuw materiaal voor het voetlicht.
Gummbah is vooral bekend als cartoonist in onder meer Humo en de Volkskrant. Maar op het festival brengt hij live zijn hilarische powerpoint-presentatie “Net Niet Verschenen Boeken” – 2 maal op elke festivalavond.
The Joker is een bekend comedy cafe in Antwerpen. Uitbater Jokke Vandermeulen en comedians Alex Agnew en Seppe Toremans presenteren op zondag tweemaal een Bill Hicks Tribute waarbij ze aan de hand van zeldzaam beeldmateriaal en korte stand-up sets Amerika’s meest legendarische stand-up comedian bespreken. Bill Hicks overleed in 1994.
De line-up voor het festival is nog niet compleet. Tot nu toe bevestigden ook de volgende acts hun komst: Freek de Jonge, Theo Maassen, Jan Jaap van der Wal, Daniel Arends, Ronald Goedemondt, Roue Verveer, Howard Komproe, Comedytrain, Gunther Lamoot, Alex Agnew, Steve Hughes, Jim Jeffries, en Micha Wertheim.

Meer informatie op www.amsterdamcomedyfestival.nl

Kaartverkoop:
Dagkaarten kosten 37,50 (incl. toegang tot alle shows, excl. servicekosten) en Passe-partouts 67,50 (incl. toegang tot alle shows op de twee festivalavonden, excl. servicekosten). De kaarten geven toegang tot alle 5 de zalen van de Melkweg. Er kan niet gereserveerd worden voor afzonderlijke shows.

Verkoop via Ticket Service Nederland
www.ticketservice.nl
0900-300 12 50 (€ 0,45 per minuut)
Of via meer dan 150 grotere postkantoren, GWK-stationskantoren, VVV-kantoren en een select aantal Free Record Shops verspreid over heel Nederland.

Amsterdams Uitburo (AUB)
Verkooppunt: AUB Ticketshop, Leidseplein 7, Amsterdam (op de hoek van de Marnixstraat met de Stadsschouwburg).

Overige bekende, standaard voorverkoopadressen
Get Records - Utrechtsestraat 105, Amsterdam. Telefoon: 020-622 34 41
Concerto - Utrechtsestraat 52-60, Amsterdam. Telefoon: 020-623 52 28
Pico Records - Bijlmerplein 520-521, Amsterdam. Telefooon: 020-691 23 85
Rush Hour - Spuistraat 98, Amsterdam. Telefoon: 020-427 45 05

http://www.amsterdamcomedyfestival.nl