ALBUM SAMEN MET DRÉ TRIPLE PLATINA

04-04-2008 @ 17:08

Het succes van het duettenalbum Samen met Dré, waarvoor Nederlands grootste sterren postuum een duet met André Hazes opnamen, lijkt onophoudelijk. Zo is het album deze week bekroond met de triple platina status. Het eerbetoon aan de beroemde en geliefde zanger wordt in mei van dit jaar ook nog eens in de vorm van een groots meezingconcert gevierd. Diverse artiesten maken op 26 mei a.s. hun opwachting in een gezellig, stampvol ArenA.
Van het duettenalbum Samen Met Dré zijn de hitsingles Blijf Bij Mij (duet met Gerard Joling), Bedankt Mijn Vriend (duet met André Jr.) en Donker Om Je Heen (duet met Wolter Kroes) afkomstig. Op het album zijn verder duetten te vinden met ondermeer: René Froger, Trijntje Oostheruis, Peter Beense, Xander de Buisonjé en Roxeanne Hazes. Samen met Dré ligt sinds eind vorig jaar in de winkel.
SAMEN MET DRÉ IN CONCERT
Op maandag 26 mei 2008 is de Amsterdam ArenA het toneel van een uniek spektakel, een groots meezingconcert en -feest getiteld Samen met Dré in Concert. Met behulp van speciale technieken zingen Nederlandse artiesten live duetten met de nog altijd ongeëvenaard populaire zanger van het levenslied. Een groot live orkest, showballet, special effects en het grootst denkbare koor bestaande uit alle aanwezige fans dragen zorg voor een gedenkwaardige avond waarop de beste en mooiste Hazes hits de revue passeren.