DE OPMERKELIJKE ZEGETOCHT VAN NICK & SIMON

04-04-2008 @ 13:31

Het opmerkelijke succesverhaal van het Volendamse duo Nick & Simon bereikt weer een aantal diverse nieuwe ijkpunten.
Het debuutalbum “Nick & Simon” staat deze week exact 100 weken in de albumlijsten en nog steeds ontdekken nieuwe muziekliefhebbers deze veelzijdige CD. Ruim 85.000 exemplaren zijn er al van verkocht, voor een debuut zeker opmerkelijk.
Het in september verschenen tweede album “Vandaag” heeft inmiddels de grens van de 100.000 verkochte exemplaren doorbroken. Sinds de release ervan staat “Vandaag”, met daarop naast de huidige single “Rosanne” ook de hitsingles “Kijk Omhoog” en “Pak Maar M’n Hand”, vrijwel onafgebroken in de album top tien.
De laatstverschenen single “Rosanne” staat nu al drie weken in de top tien van de hitlijsten, het liedje is veelvuldig op radio te beluisteren en op televisie zijn Nick & Simon nadrukkelijk aanwezig als muzikale gasten in shows als ‘Mooi Weer de Leeuw’, ‘Life & Cooking’, bij Ivo Niehe en Robert Jensen. Daarnaast krijgen zij ondersteuning vanuit TMF via het programma ‘Reaction’ en de in Florence geschoten videoclip die op rotatie staat.
Ten slotte is de eerste (twee maanden durende) theatertour van het populaire duo met hun band, die vanaf mei van start zal gaan, totaal uitverkocht. Voor het vorige week toegevoegde extra concert op 15 juni in het Openluchttheater in Bloemendaal zijn nog enkele plaatsen vrij…