Edwin Jansen weer op zoek naar nieuw rocktalent

03-04-2008 @ 13:12

Na Anouk, Kane en DI-RECT zal Edwin Jansen met zijn bedrijf AT Productions  opnieuw op zoek gaan naar talentvolle muzikanten om een super rockband te formeren uit verschillende individuele muzikanten.
Edwin Jansen: 'Dit is een tegenreactie op Idols en X-factor-achtige programma's. Niets ten nadele van zo'n talentenjacht, ik heb met veel plezier meegedaan aan Idols 1 en 2, maar het levert al een aantal jaren één bepaald soort artiest op, die zich vooral richt op een jongere doelgroep en meestal zonder band optredens verzorgt. Mede hierdoor is er minder ruimte ontstaan voor échte rockbands. Getalenteerde muzikanten die niet via een glitter en glamour show willen doorbreken. Ik ga naar deze muzikanten op zoek en ik ga die muzikanten ook vinden.
Veel muzikanten leven van bijbaantjes of een uitkering en de kans is over het algemeen zeer klein dat ze, ondanks hun talent, ooit met muziek maken geld kunnen verdienen. Met deze zoektocht wil AT Productions een kans creëren voor muzikanten waarbij vooral een lange termijn ontwikkeling het uitgangspunt zal zijn
.
 
Voor meer info: www.atproductions.com