Red Bull Soundclash op 8 april in PAradiso: Moke vs. Voicst

02-04-2008 @ 21:50

Het nieuwe jaar van Red Bull Soundclash gaat van start! Ditmaal met een creatieve battle tussen twee veelbelovende bands: Moke & Voicst. Zij strijden op dinsdag 8 april tot het bittere einde in de arena van Paradiso. De battle vindt in vier rondes plaats onder de bezielende leiding van referee DJ Git Hyper en master of ceremony Quintis Ristie
Sinds de eerste editie in 2005 staat Red Bull Soundclash als een huis. Overal wordt de battle door  publiek enthousiast ontvangen. Vanaf  januari 2008 is het van oorsprong Nederlandse concept internationaal gegaan en staat op podia van Londen tot Moskou. Nu voor de tweede keer in  Paradiso, waar tijdens de vorige editie bleek dat de poptempel past als een tweede huid. In navolging van Soundclash kijken ook de bands graag over de grens. Tijd om hen wat beter te leren kennen.
Believe the hype! Dat geldt zowel voor Voicst als voor Moke. Beide bands brengen sterke tracks met een energie waar de vonken vanaf vliegen. De twee Amsterdamse formaties zijn er in ieder geval  helemaal klaar voor: “Ik heb er heel veel zin in,” zegt Tjeerd Bomhof, zanger van Voicst. “Ik verwacht een hoop gekkigheid , creativiteit en goede muziek. Het is erg lekker om met zoveel vrijheid op te treden, dat heb je bij eigen concerten toch minder. De combinatie met Moke is misschien onverwacht, maar erg leuk!”
Moke deinst nergens voor terug, “We want some attittude!”, is de strijdkreet. “Niks doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg!” Duidelijke taal en de mannen uit Mokum hebben dan ook recht van spreken. De planning is om te rocken tot Voicst erbij neervalt.
De nieuwe serie van Red Bull Soundclash in Nederland komt dus met een knal. In Paradiso bepaalt het publiek door middel van applaus wie de winnaar wordt van deze ultieme battle!

Surf voor meer info over Red Bull Soundclash en kaartverkoop naar www.redbullsoundclash.nl.
Red Bull Soundclash: Voicst vs. Moke
Referee: DJ Git Hyper, host: Quintis Ristie
Datum: dinsdag 8 april 2008
Locatie: Paradiso, Amsterdam
Aanvang: 21.00 uur, zaal open: 19.30 uur