AWAKENINGS FESTIVAL DIT JAAR MET EXTRA, VIJFDE AREA

20-03-2008 @ 17:43

Op zaterdag 28 juni 2008 vindt  het Awakenings festival voor de 8e keer plaats.
Met 60 DJ's en live acts uit 12 landen, waaronder grote namen als Adam Beyer, Dave Clarke, Richie Hawtin en Ricardo Villalobos, behoort Awakenings wereldwijd tot de absolute top binnen de techno.
Het festival biedt, met 5 podia, plaats aan alle stromingen binnen de techno. Naar verwachting zal het festival dit jaar ruim 20.000 bezoekers trekken.
Traditiegetrouw is recreatieterrein Spaarnwoude de plek waar het festival neerstrijkt, maar binnen deelplan Houtrak is er dit jaar - net als in 2002 -gekozen voor een ander gedeelte, waardoor zelfs de mogelijkheid ontstaat om te zwemmen in het bijgelegen meertje.
Doordat het terrein iets is uitgebreid, zijn er dit jaar 2 open podia en 3 tenten. Dat betekent dat er deze editie geen vier, maar vijf area’s gecreëerd worden.
Toch blijft de kenmerkende intieme sfeer van het festival bewaakt; deze maakt het Awakenings festival namelijk mede tot het unieke technofestijn dat het al jaren is.
De online verkoop van Awakenings festival via www.awakenings.nl/tickets is al gestart. De losse verkoop & Ticketbox start op 26 maart. Kaarten kosten 41,75. Meer info via www.awakenings.nl.