14e EDITIE VAN DANCE VALLEY OP 12 JULI 2008

04-03-2008 @ 16:28

Zaterdag 12 juli 2008 zal Dance Valley haar 14e editie gaan beleven. Met een reeks spectaculaire shows, de herrijzenis van de tweede Valley en de beste line-up in haar bestaan, zal deze editie zeer waarschijnlijk de geschiedenisboeken in gaan als één van de spectaculairste ooit.

Dance Valley heeft het eerste gedeelte van haar line-up bekend gemaakt.
Ferry Corsten presents Flashover Recordings
Ferry Corsten (NL)
Judge Jules (UK)
Deadmau5 (CA)
Cosmic Gate (DE)
Breakfast (US)
Bart Claessen (NL)
Preach (CA)
Rafael Frost (NL)
Het Flashover Recordings label is in 2005 opgezet door superster DJ/Producer Ferry Corsten en groeide in sneltreinvaart uit tot één van de meest gerespecteerde trance labels van dit moment. Grote kracht van het label is Ferry's fijne neus voor het vinden van jonge, talentvolle producers die, in plaats van vasthouden aan de huidige sound, zorgen voor nieuwe, frisse invloeden in de trance scene.
Goede voorbeelden zijn de Nederlandse DJ/Producer Rafael Frost en de Amerikaanse DJ/Producer Breakfast. Laatstgenoemde was immers pas 16 jaar toen hij zijn eerste producties voor Flashover Recordings uitbracht en wordt nu al gezien als één van de meest belovende Producer / DJs van dit moment.
Combineer nieuw talent echter met gevestigde grootheden zoals Judge Jules en Ferry zelf en je hebt één van de meest indrukwekkende open air stages die Dance Valley ooit gezien heeft.
http://www.flashoverrecordings.com/
-
Stereo 70 presents
Space DJ’s (UK)
Murphy (BR)
Torsten Kanzler (DE)
DJ Ghost (BE)
Kamikaze & Mr Eyes – The Jack Foundation (CA)
Lukas (BR)
Ogi (HR)
Candy Cox (BR)
Spark Taberner (NL)
Quick & Smart LIVE (DE)
Alex Kvitta LIVE (DE)
Ivee LIVE (CS)
Na het grote succes van Kne’Deep vorig jaar op Dance Valley, zal deze keer de Hard Techno/Schranz-fakkel gedragen worden door de Stereo 70 familie. Het Oost-Duitse Stereo 70 werd in 1998 opgericht door niemand minder dan Marco Remus en Sven Biereige. Dankzij artiesten als Quick & Smart, Kamikaze, Candy Cox, Ogi en DJ Ghost doet Stereo 70 wereldwijd menig Hard Technohart sneller kloppen.
Stereo 70 zal zich voor het eerst als familie op een eigen area presenteren en zullen met niets minder genoeg nemen dan het dak er volledig af te blazen.
http://www.stereo70.de/
-
Gary’s Global Castle

Gary Global (US)
$jammie the Money (IL)
Le Roi du Caise comtable (FR)
James Pomp (UK)
Square Pigeons (NO)
Wij Slicken (DE)
Vieze Zusjes (NL)
Glamourboy & Girl (UK)
Le Canon (FR)
Mixmeester Azrael (NL)
Discocaravan (BE)
The Revenge (IE)
Het hoogste punt van het festival is dit jaar ook echt een hoogtepunt. Boven op de heuvel staat het illustere Gary’s Global Castle. Een unieke plek waar je terecht kunt voor relaxte muziek, goede vibes, bizarre acts en een ruime bar.
Gastheer Gary Global, verdacht van slechte smaak maar nooit bewezen, presenteert een unieke line-up met onder meer het Franse themaduo Le Roi et Le Canon, bekend van hun extreme drang tot ventileren en James Pomp, de Engelse miniatuur DJ die zijn club in een Vlaamse caravan runt. Glamourboy & Girl, de persoonlijke persvoorlichter van Gary, heeft nog steeds een probleem met iets.
Gary’s Global Castle on top!

Dance Valley Festival 2008 vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 juli. Voor meer informatie: www.udc.nl & www.dancevalley.com.

VOORVERKOOP INFORMATIE: €62,50
E-Tickets: www.udc.nl / www.dancevalley.com
Tickets zijn ook verkrijgbaar via Ticketbox en de gebruikelijke voorverkoop adressen. www.ticketbox.nl