SHOWTEK BRENGT MIXALBUM 'WE LIVE FOR THE MUSIC' UIT

20-02-2008 @ 18:01

Succes van de wereldbekende act nu in de winkels
De wereldbekende act Showtek zette kortgeleden de media aan het schrijven doordat het soloconcert ‘X-Qlusive Showtek’, georganiseerd door Q-dance, in de Heineken Music Hall al een maand voor uitvoering was uitverkocht. Speciaal voor de fans brengen de heren van Showtek nu als extra bonus de CD mix compilatie ‘We Live For The Music’ uit, die sinds eind januari in de winkels ligt.
2007 was het jaar van de grote muzikale doorbraak van Showtek. Met het eerste artiesten album “Today is Tomorrow” lieten de Eindhovense broers Wouter en Sjoerd Janssen absoluut zien geen eendagsvliegen te zijn; maar volwassen artiesten met een gigantische fanbase verspreid over de hele wereld. Een overvolle agenda in binnen- en buitenland en altijd headliner te zijn van de avond; lijkt voor Showtek meer regel dan uitzondering. Op 26 januari bekroonden zij hun harde werken met een solo-evenement in een uitverkochte Heineken Music Hall te Amsterdam en stonden de broers maar liefst tien uur lang centraal tijdens ‘X-Qlusive Showtek’.

Speciaal voor de die-hard fans heeft Showtek in eigen beheer de CD compilatie “We Live For The Music” uitgebracht. De CD is een mixalbum met daarop de allernieuwste producties van het duo en de allergrootste platen uit hun DJ sets. De titel “We Live For The Music” vertaalt de boodschap van de broers eigenlijk al; de passie voor muziek is dan ook groot. De mix CD wordt inmiddels met veel enthousiasme en plezier ontvangen bij de liefhebbers en fans van deze stijl van muziek.

Meer info over Showtek: www.showtek.nl