KISS, WHITESNAKE EN DEF LEPPARD OP ARROW ROCK FESTIVAL 2008

06-02-2008 @ 21:20

De ultieme Amerikaanse glamrockband Kiss staat op zondag 15 juni als hoofdact geprogrammeerd op het Arrow Rock Festival 2008. Ook Whitesnake en Def Leppard staan deze dag op het podium in het Goffertpark in Nijmegen. De voorverkoop voor het Arrow Rock Festival 2008 begint aanstaande zaterdag 9 februari.
Kiss werd in 1972 opgericht door Gene Simmons (zang, basgitaar) en Paul Stanley (zang, gitaar) en staat zowel op plaat, maar vooral live, steevast garant voor een flink portie commerciële hardrock, bombastisch en met veel melodie. Gepaard met een grote dosis extravagantie belooft dat een waar spektakel op 15 juni in Nijmegen. Het is inmiddels alweer negen jaar geleden dat de band voor het laatst een optreden gaf in Nederland. Whitesnake viert dit jaar zijn dertigste verjaardag en trakteert ons daarom op een nieuw album ('Good to be Bad') en een show op het Arrow Rock Festival. Ook van Def Leppard ligt er vanaf mei dit jaar een nieuw album in de schappen, getiteld 'Songs From The Sparkle Lounge'. De band met de éénarmige drummer weet hardrock en pop moeiteloos met elkaar te combineren, maar zal het publiek op het Arrow Rock Festival ongetwijfeld ook weer kennis laten maken met wat verrassende muzikale zijsprongen.
Voor het Arrow Rock Festival 2008 is, behalve het gewone ticket, ook een Arrow Rock Ticket de Luxe te koop. Met dit ticket ben je, uiteraard naast toegang tot het festivalterrein, onder andere in het bezit van toegang tot het Arrow Rock Deck met uitzicht op de Rock Garden (hoofdpodium), toegang tot het eerste vak vóór de Rock Garden en easy parking. Tevens kun je via een aparte de Luxe-ingang het festivalterrein op, krijg je een uniek t-shirt van het festival en gratis drank op het Arrow Rock Deck. Het Arrow Rock Ticket de Luxe is alléén digitaal te koop. Meer informatie over dit speciale Arrow Rock Ticket de Luxe is te vinden op de website www.arrowrockfestival.nl.
Donderdag 7 februari aanstaande om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 8 februari 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het Arrow Rock Festival te bestellen met 5 euro korting via www.livenation.nl/arrow_rock_festival. Let op: het Arrow Rock Ticket de Luxe is niet via deze presale te koop.
Voor meer informatie over het Arrow Rock Festival: www.arrowrockfestival.nl
ARROW ROCK FESTIVAL 2008
Zondag 15 juni 2008
Goffertpark, Nijmegen
Entree: € 69 (excl. servicekosten)
Arrow Rock Ticket de Luxe: € 169 (excl. servicekosten)
Aanvang programma: 12.00 uur
Festivalterrein open: 11.00 uur