JUANES OP 10 JUNI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL IN AMSTERDAM

22-01-2008 @ 16:16

Juanes komt op dinsdag 10 juni naar Amsterdam voor een concert in de Heineken Music Hall. Eind vorig jaar verscheen zijn langverwachte nieuwe album 'La Vida Es Un Ratico'. Naar aanleiding van dit nieuwe album gaat de Latino rock zanger dit jaar op wereldtournee. 
Juanes brak in Nederland door met zijn grote hits 'A Dios Le Pido' en 'La Camisa Negra'. Deze laatste single is afkomstig van het multi platina album 'Mi Sangre' dat in meer dan 40 landen de #1 positie bereikte. Juanes schreef de nummers van zijn 3e album voornamelijk onderweg tijdens zijn lange tournee van 114 optredens langs 24 landen. De Colombiaanse zanger is wereldwijd populair en heeft o.a. 12 Latin Grammy's en 6 MTV Awards op zijn naam staan. Dit jaar begint hij zijn La Vida wereldtournee in het Madison Square Garden in New York.   
Juanes' carrière begon in Latijns-Amerika waar hij een zeer gewaardeerd artiest is. Zijn album 'Un Dia Normal' stond er twee jaar in de charts. 'Un Dia Normal' bereikte uiteindelijk niet alleen de Spaanstalige hitlijsten maar ook die in Amerika en Europa. Hij werkte samen met diverse artiesten zoals Nelly Furtado en The Black Eyed Peas.
Juanes gaf in de zomer van 2006 voor het laatst een concert in Nederland in het Westerpark.
 
JUANES 'La Vida World Tour'
Dinsdag 10 juni 2008
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: € 38 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.