Vooruitstrevende muziek van C-Mon & Kypski en Blue Blood mode bundelen krachten

17-01-2008 @ 12:23

Blue Blood en C-Mon & Kypski openen samen de 8ste editie van Amsterdam International Fashion Week

Het Nederlandse ‘new luxury’ denim merk Blue Blood gaat een samenwerking aan met de eclectische band C-Mon & Kypski. Als kick-off zal de band tijdens de openingsshow van Amsterdam Fashion Week op 23 januari een live optreden geven.

C-Mon & Kypski
spelen tijdens de Blue Blood show op Amsterdam Fashion Week vanaf een podium dat speciaal voor de band boven de catwalk gebouwd wordt. Blue Blood nodigde C-Mon & Kypski hiervoor uit, omdat het merk gelooft dat de band een unieke show kan neerzetten die perfect aansluit op de energieke catwalk-show van Blue Blood. Als extra spelen C-Mon & Kypski ook hun zomerhit ‘Make My Day’ met een guest performance van Pete Philly.
Steve te Pas: Wij steunen graag jong creatief talent omdat we zelf ook uit een jong creatief team bestaan. Daarnaast werken wij net als C-Mon & Kypski vanuit een gevoel waar kwaliteit, authenticiteit, en liefde voor het product boven alles gaan.

Simon Akkermans (C-Mon) beaamt dit: Blue Blood is een eigenwijs, onafhankelijk en creatief bedrijf, ‘and that’s also what C-Mon & Kypski is all about!C-Mon & Kypski en Blue Blood hebben dezelfde internationale ambitie; we vullen elkaar op deze manier perfect aan. Zo kunnen wij dankzij Blue Blood, goede opnames van onze Circus show maken voor de DVD. Van onze kant gaan wij de Blue Blood show op de Fashion Week in een uniek openingsspektakel veranderen.

Blue Blood
Blue Blood is opgericht vanuit een passie voor denim en haar rijke geschiedenis, innovatie, stijl en klassiek vakmanschap zijn de grondleggers van het ‘new luxury’ jeans merk Blue Blood. Het merk is opgericht in Amsterdam in 2002. Door Blue Blood’s vooruitstrevende stijl en verfrissende ‘attitude’ heeft Blue Blood vanaf haar begindagen veel trouwe fans. In juni
2006 opent Blue Blood haar eerste winkel in Amsterdam, Tokio volgt in oktober van dat jaar en in september 2007 opent Blue Blood de deuren van haar derde winkel, op de Cornelis Schuytstraat in Amsterdam. Eind februari staat de opening van de vierde Blue Blood winkel gepland. De locatie van de Dry Goods Store zoals deze vierde winkel gaat heten, is de Prinsenstraat 13, één van de negen straatjes in het hart van de Amsterdamse Jordaan.

C-Mon & Kypski
C-Mon & Kypski zijn de Rattenvangers van Hamelen van de Nederlandse popmuziek. In 2007 brak de band landelijk door en er schaarde zich een steeds groter groeiende groep fans achter de viermansformatie en stonden zij met overtuigende shows op Pinkpop en Lowlands. Dit jaar werd het hoofdpodium van Noorderslag afgesloten door C-Mon & Kypski. Daarnaast
staan er nog drie unieke, laatste shows onder de naam ‘Circus C-Mon & Kypski op het programma (17/01 Tivoli, 19/01 de Melkweg, 20/01 de Effenaar).
In 2007 rook C-Mon & Kypski al nadrukkelijk aan het internationale avontuur met optredens en minitours in onder andere Duitsland, de USA en Zuid-Afrika – waar een platendeal het resultaat was. Dit jaar zal de band dit avontuur continueren met tours door de USA (de band werd onder andere wederom uitgenodigd om op SXSW te spelen) en Duitsland.

Datum: 23 januari
Tijdstip: 18:00u
Locatie: Zuiveringshal, Westergasterrein te Amsterdam
Toegang: Invite only