Nieuw album van SILKSTONE "Here in your world"

15-01-2008 @ 17:17

In 2003 debuteerde de Haarlemse band Silkstone met het ijzersterke album "For a reason". De sympathieke band stond volop in de belangstelling, kreeg veel radiosteun, optredens bij radio en tv, lovende recenssies en uitverkochte zalen, met als resultaat zelfs optredens op pinkpop en Lowlands. Ondersteund door de vier singles 'Ready' (megahit 3FM), 'Rain Has Come', 'What’s The Reason?' (megahit 3FM), 'Lost'.
Vijf jaar na het succesvolle debuut is er dan eindelijk het tweede album, getiteld "Here in your world". Het resultaat is een steviger, rijker en een nog persoonlijker poprock geluid dat op Amerikaanse leest is geschoeid. De band is duidelijk volwassener geworden. De komst van twee nieuwe bandleden en rasmuzikanten doet daar ook een duidelijke bijdrage aan: Marco Kuypers (toetsen) en Dave Besse (basgitaar) en verder zanger Niels Geusebroek, gitarist Frans van Essen, drummer Niels Bik. Producers van het album zijn Paul Simm (Neneh Cherry, Sugababes) en Sam Frank (Jamie Cullum, John Legend). De titelsong van het album is de eerste single en die wordt al stevig gedraaid.
Naast de 12 tracks op het album is er ook een CD-rom deel, met daarop foto's, songteksten en een link naar de website van de band, met een link voor een gratis download. www.silkstonemusic.com
7 februari is de releaseparty in Paradiso.
CD Release: 11 februari
(v2 records)