DJ Jeroenski knallend 2008 in…

04-01-2008 @ 16:55

Back Once Again’ op nummer 30 in de Mega Top 100
De huidige populariteit van het Latin House genre blijkt wel uit het grote aantal evenementen en compilaties gerelateerd aan deze zomerse sound. Een van de namen die hier steeds weer de revue passeert is DJ Jeroenski. Op clubavonden en evenementen als Salsa Lounge, Housequake, Latin Village en Dance Valley is Jeroenski een graag geziene gast.
Eind december werd het compilatie album Latin House Sessions uitgebracht, samengesteld en gemixt door DJ Jeroenski. Deze release werd met open armen ontvangen, mede door de frisse samenstelling van tracks die zich stuk voor stuk hebben bewezen op de dansvloer. Naast een aantal van Jeroenski’s eigen producties mochten tracks van onder andere Gregor Salto en Baggi Begovic natuurlijk niet ontbreken! Een fijne combinatie van zomerse Latin en funky House om je de koude wintermaanden door te helpen.
Naast Latin House Sessions is er nóg een huidig Jeroenski succes te melden! Begin december verscheen zijn single ‘Back Once Again’ in Nederland en kwam vrijwel meteen binnen op #65 in de Mega Top 100, binnen no-time is de plaat gestegen naar de #30 positie (vrijdag 4 januari).
Back Once Again’, een funky electronische clubtrack werd als eerste getekend door het gerenommeerde Engelse label Cr2. Van meet af aan werd de plaat veel gedraaid door BBC Radio 1 en door DJ zwaargewichten als Pete Tong en Eddie Halliwell. Inmiddels is de track al in zo’n 15 landen uitgebracht en al weken prominent aanwezig in de hitlijsten van bijvoorbeeld de Scandinavische landen en Italië. Nu is het tijd voor het vaderlandse succes!
Het mag duidelijk zijn, het nieuwe jaar is pas een aantal dagen jong, maar is nu al veelbelovend voor Jeroenski!

Voor meer informatie check:

http://www.megamediamagazine.nl//news/106730
www.djjeroenski.com
www.digidance.cc