Jeckyll & Hyde wint Nightlife Award

15-11-2007 @ 16:00

Populairste Live Act Discotheken
Woensdagavond 14 november was het tijd voor de 5e editie van de Nightlife Awards. Dit keer was discotheek Matrixx te Nijmegen het toneel voor deze landelijke award show waar genomineerden in de categorieën populairste danscafé, discotheek, uitgaanscentrum of club te horen kregen wie deze felbegeerde awards in de wacht hadden gesleept.
Naast de kanshebbers voor genoemde onderscheidingen was het voor de toegestroomde artiesten ook een spannende avond! Het Nederlandse uitgaanspubliek kon in de categorie Populairste Live Act Discotheken hun stem uitbrengen voor 2 verschillende awards: Populairste Live Act en Populairste Live Act Nederlandstalig.
Na een wervelend jaar met gemiddeld 6 boekingen per week was te verwachten dat Jeckyll & Hyde tot de genomineerden behoorden. Het winnen van deze award kwam echter toch als een grote verrassing!
Patrick (frontman Jeckyll & Hyde) reageerde enthousiast op het winnen van deze Nightlife Award: “Het was een meer dan druk jaar voor ons en we hebben in zo’n beetje elke discotheek op het podium mogen staan. Heerlijk om daar op deze manier nog dat beetje extra waardering voor te krijgen!
Het nieuwe jaar is in zicht en zal een hectisch jaar worden voor Jeckyll & Hyde. Naast de naderende release van de nieuwe single én de album release in Duitsland, staan er tal van internationale optredens op de agenda waaronder een groot aantal boekingen in Duitsland en Polen.

Voor meer info & achtergrond check:
www.jeckyllandhyde.nl
www.digidance.cc
www.digidancebookings.com
www.nightlifeawards.nl