Extra show BLØF en KODO in Heineken Music Hall

15-11-2007 @ 14:52

Concert BLØF en KODO in recordtijd uitverkocht: extra show op 14 maart 2008
Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voor het concert van BLØF en KODO, is er een extra concert ingelast. Naast 15 maart (UITVERKOCHT) zal nu ook op 14 maart de Heineken Music Hall letterlijk op haar grondvesten trillen door een uniek en spectaculair optreden van BLØF en de legendarische Japanse drumgroep KODO.
Twee jaar geleden was BLØF voor het UMOJA project in Japan. Een geweldige ervaring: niet in de laatste plaats door de KODO-drummers waarmee BLØF het nummer ‘Aanzoek Zonder Ringen’ heeft opgenomen. De KODO-drummers van het Japanse eiland Sado, bespelen de spectaculaire staande taiko-drums in formaten van enkele tientallen centimeters tot enkele meters groot. Voor deze show bestaat de afvaardiging van KODO uit 15 muzikanten en nemen ze de beroemde grote O-daiko drum mee.
Vorig jaar speelden BLØF en KODO diverse nummers samen tijdens de opnames van de film 'Een Manier Om Thuis te Komen', in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Speciaal voor het optreden in de Heineken Music Hall is hun gezamenlijke repertoire verder uitgebreid: in een unieke, twee uur durende spectaculaire show spelen BLØF en KODO samen, maar ook afzonderlijk hun beste nummers.
De kaarten kosten €49,95 (inclusief reserveringskosten) en zijn verkrijgbaar via de website van BLØF. Er zijn voor deze concerten alleen zitplaatsen verkrijgbaar.