STEREOPHONICS IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

15-11-2007 @ 09:31

Zondag 2 maart geeft Stereophonics een concert in de Heineken Music Hall. 
Stereophonics, afkomstig uit het Zuid-Welshe Cwmaman, debuteert in 1997 met het album ‘Word Gets Around’, dat binnen korte tijd in Engeland de gouden status bereikt. Ook wint het trio in het daaropvolgende jaar een Brit Award voor beste nieuwkomer. Met hun derde album ‘Just Enough Education To Perform’ met de hits ‘Mr. Writer’, ‘Have a Nice Day’ en ‘Handbags and Gladrags’ breekt de band ook in Nederland definitief door. Het album haalt in 2001 de gouden status. Stereophonics verkocht wereldwijd al meer dan 7 miljoen albums.
Vorige maand verscheen het zesde album ‘Pull the Pin’ dat in Engeland direct op #1 binnen kwam in de album charts. Ter promotie van dit album gaf Stereophonics in september een concert in snel uitverkocht Tivoli in Utrecht
Donderdag 15 november om 10.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten voor het concert van Stereophonics te bestellen via www.livenation.nl.
STEREOPHONICS + support act
Zondag 2 maart 2008
Heineken Music Hall, Amsterdam
Entree: € 30 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.