BEN CRAMER AANGENAAM VERRAST DOOR HELEMAAL HOLLANDS

31-10-2007 @ 16:23

Tijdens de opnames van het TV muziek programma "De Regiotap Op Stap" werd zanger Ben Cramer aangenaam verrast door Carlo & Leo van Helemaal Hollands. Wat Ben Cramer namelijk niet wist, was dat Helemaal Hollands zijn hit "Winter" uit 1974 had opgenomen als hun nieuwe single.
Helemaal Hollands wilde Ben Cramer extra in het zonnetje zetten en reikte daarom het eerste exemplaar van de single uit aan Ben Cramer in het TV programma "De Regiotap Op Stap".
Ben Cramer was zichtbaar enthousiast en trots en heeft na beluisteren hoge verwachtingen van de nieuwe Helemaal Hollands single "Winter".
Helemaal Hollands scoort sinds twee jaar hits aan de lopende band met nummers als "Dans Klein Zigeunermeisje", "Naar Huis Toe Gaan", "Een Ster Vernoemd Naar Jou" en "Wat Een Vrouw" en heeft inmiddels 2 succesvolle albums op haar naam. "Winter" is de voorloper van het derde Helemaal Hollands album dat in het voorjaar van 2008 zal verschijnen. Momenteel leggen Carlo & Leo de laatste hand aan de opnames van het album en staat hun agenda bol van de optredens in heel Nederland.
De nieuwe single "WINTER" van het succesvolle duo zal vanaf 12 november a.s, in de winkels liggen. De promotie tour van deze single is al van start gegaan bij de grote radio en TV stations.

(berkmusic