NL Top 20 ook via de Wereldomroep

30-10-2007 @ 14:14

De NL Top 20 is vanaf zaterdag 3 november wekelijks in heel Europa te beluisteren via de Wereldomroep. In het programma geeft presentator Fred Siebelink een overzicht van de 20 populairste Nederlandstalige platen van de afgelopen week. Met dit programma wil de Wereldomroep de Nederlanders in het buitenland op de hoogte houden van de actuele Nederlandstalige hits.
De NL Top 20 wordt geproduceerd door de Stichting Nederlandse Muziek, die voor de Wereldomroep een speciale versie maakt van 60 minuten.
Het programma is te horen op zaterdag van 15.00-16.00 uur Nederlandse tijd, via de frequenties 5955 en 9895 Khz, en wereldwijd via satelliet en internet (www.wereldomroep.nl).
In het chauffeursprogramma 'Onderweg' van de Wereldomroep besteedt Bob van Beeten op werkdagen ook aandacht aan de NL Top 20.

De NL Top 20 wordt in een twee uur durende versie ook uitgezonden door tal van publieke lokale omroepen. Hierin ontvangt Fred Siebelink wekelijks bekende Nederlandse artiesten, zoals de komende weken Jan Keizer, Guus Meeuwis, Nick & Simon en Thomas Berge.
Meer informatie over de NL Top 20 is te vinden op de website www.nltop20.nu en uiteraard ook deze website.