Ellen ten Damme's 'See you in Vegas' titelsong bioscoopfilm

23-10-2007 @ 16:55

Ellen ten Damme heeft voor See you in Vegas, de documentaire over de droom en werkelijkheid van Hans Klok, het nummer 'See You in Vegas' opnieuw opgenomen. Het gelijknamige nummer is de perfecte titelsong voor de bioscoopfilm.
Ondanks haar drukke agenda in verband met de theatertour "Von Kopf bis Fusz' en de "Impossible girl clubtour" wilde Ellen toch tijd vrijmaken om mee te werken aan de titelsong voor de documentaire van Hans Klok.
Ellen ten Damme: "Ik vind het een eer om hieraan mee te werken. Ik heb ooit een truc van Hans mogen lenen voor mijn eigen show, dat vond ik toen echt te gek van hem. En wat heel leuk is, Hans heeft een tijdlang mijn nummer 'See you in Vegas' gebruikt in zijn shows, toen nog niet wetende dat hij daar ook echt zou komen te staan! En nu heb ik speciaal voor de film een nieuwe versie opgenomen".
Ellen ten Damme tourt van 9 november 2007 t/m 20 januari 2008 door het hele land met de "Impossible girl clubtour", met songs van haar gelijknamige album.
De film See you in Vegas volgt Hans Klok in de drie jaar waarin hij van lokale bekendheid in Nederland de stap maakt naar het wereldpodium. Hij tekent een contract met de firma Stage Entertainment van Joop van den Ende en geeft zijn familiebedrijf op. Alles moet wijken voor die ene droom. Maar lukt het hem om daarin trouw te blijven aan zijn naasten?
De single 'See you in Vegas' is vanaf 15 november te downloaden via iTunes.
See you in Vegas draait vanaf 15 november in de bioscopen. Independent Films brengt de film uit.