SANDER KLEINENBERG WINT OPNIEUW IBIZA DJ AWARD

03-10-2007 @ 17:29

BEST TECH-HOUSE/ PROGRESSIVE DJ 2007
Sander Kleinenberg heeft the Tech-House/Progressive award heeft gewonnen tijdens de 10-jarige jubileum uitvoering van de Ibiza DJ Awards.
De uitreiking van de awards vond plaats in de Pacha, op donderdag 27 september jl., en werd gepresenteerd door niemand minder dan Pete Tong. Andere genomineerden in deze categorie waren; Steve Lawler, One + One, Satoshi Tomiie en Sasha. Het publiek heeft kunnen stemmen via www.djawards.com.
De viering van het 10-jarig bestaan was op zichzelf al een feest, daar dit tevens de langstlopende award in zijn soort is. Het uitbundig vieren van dit jubileum stond dan ook hoog op de agenda van deze avond; welke werd bijgewoond door een club gevuld met uitzinnige fans, de in grote getallen toegestroomde media en natuurlijk de genomineerde dj’s.
Na een roemrucht residentie jaar in de Pacha, alsmede de release van zijn nieuwe mix album “This is……Sander Kleinenberg” deze zomer, in combinatie met een zware internationale tour; is het winnen van deze award natuurlijk de slagroom op de taart voor Sander Kleinenberg, aan het einde van wederom een zeer succesvol Ibiza seizoen. En dit is slechts de voorbode van wat er het komende jaar allemaal staat te gebeuren.
info: www.famous-agency.nl