CD/DVD BOX 'TESTAMENT VAN DE SIXTIES' GEPRESENTEERD

27-09-2007 @ 15:57

ONMISBAAR OVERZICHT IN WOORD, BEELD & GELUID
In aanwezigheid van een groot aantal (inter)nationale sterren is de prachtige box “Testament van de Sixties” gepresenteerd. Nostalgie vierde hoogtij tijdens een mini reünie zoals de feestelijke bijeenkomst genoemd mag worden.
De box bevat 10 CD’s met daarop songs van Cliff Richard, Shirley Bassey, Pat Boone, Willeke Alberti, Rob de Nijs, The Beach Boys, Elvis Presley, George Baker, The Golden Earrings e.v.a.
Op de 5 DVD’s zien we o.a. een jonge Ramses Shaffy, een interview met Boudewijn de Groot, het enige bezoek van The Beatles aan Nederland, Dave Berry en Shocking Blue, scene’s uit legendarische tv programma’s als “Zo is het toevallig ook nog eens een keer” en “Pipo de Clown”, onvergetelijke sportmomenten zoals de Olympische titel van judoka Anton Geesink en de Tour de France overwinning van Jan Janssen.
Het boekje dat in de box zit geeft een kleurrijk overzicht van de inhoud, met daarnaast historische feiten en wetenswaardigheden uit de jaren zestig.
Bij de presentatie van de box waren o.a. aanwezig: Rob de Nijs, Dave Dee, George Baker, Piet Veerman en Dave Berry. Zij lieten hun onvergetelijke superhits uit de sixties horen waarna “onze” hippie Armand de spontane optredens afsloot met zijn evergreen “Ben ik te min?”.
Als dank mochten de artiesten een box “TESTAMENT VAN DE SIXTIES” in ontvangst nemen om hun herinneringen aan dit memorabele decennium levend te houden.
De box “Testament van de sixties” is uitgebracht door Universal Music in Baarn, in samenwerking met BR Music en is verkrijgbaar in iedere cd- en dvd-winkel en ook op de cd- en dvd-afdeling van de warenhuizen.
Bestelnummer box: 984 812-8

(br music/universal music)

Op de foto v.l.n.r. Boudewijn de Groot, Dave Berry, Dave Dee, Rudy Bennett, Frans Krassenburg, de eerste zanger van The Golden Earrings, George Baker, Tich, Piet Veerman en Rob de Nijs.
met dank aan Gentle Look PR Bureau - Almere
www.gentlelook.nl