DVD DANNY DE MUNK LIVE IN AHOY

15-09-2007 @ 15:52

De veelzijdige Danny de Munk die zich -naast zijn grote hits in de jaren '80 - in de jaren '90 ontpopte tot één van de grootste nieuwe musicalsterren (Les Misérables, Cyrano, De Jantjes, Tsjechov, The Lion King, The Wiz, etc. etc.), is ook actief gebleven als filmacteur en na zijn filmsuccessen 'Ciske de Rat' en 'Op hoop van zegen', schitterde hij eind jaren '90 in 'All Stars'.
Ook is Danny actief gebleven als solozanger en heeft vele concerten gegeven, waarbij hij afgelopen juni een uitverkocht concert in Ahoy gaf: "Danny de Munk live in Ahoy". Een afwisselend spetterend concert met vele hoogtepunten uit musicals, zijn grote hits, enkele nieuwe 'levenslied'-nummers, etc.
Danny gaat de komende maanden een nieuw album opnemen met oorspronkelijke levenslied nummers, waarbij hij hoopt - na het wegvallen van André Hazes en vele jaren daarvoor Willy Alberti - dit genre te kunnen koesteren.
Twee maanden geleden vertelde hij hier reeds over in 'De Wereld Draait Door', waar ontzettend veel reacties op zijn gekomen. Binnenkort zal hij te zien zijn in de nieuwe musical 'Ciske de Rat' en door middel van de tv-serie bij de Avro/Z@pp: 'Krijg toch allemaal de kolere' is gezocht naar de nieuwe Ciske. Tevens is vrijdag 17 augustus jl. de reallife soap van Danny & Jenny de Munk bij de Avro gestart die wekelijks tot eind september doorloopt en als rode draad heeft zijn Ahoy concert en de voorbereidingen op de musical 'Ciske de Rat'. De kijkcijfers van de eerste aflevering waren meer dan overweldigend: meer dan een miljoen kijkers!! De titelsong van deze reallife soap "Hart en ziel", die hij uiteraard ook vertolkte tijdens zijn Ahoy concert, zal als single worden uitgebracht.
De dvd: "Danny de Munk live in Ahoy" zal te koop zijn als combi dvd+cd, maar ook als dvd los.
 
Release: 05-10-2007
Bestelnr. DVD: CMM 2007190
Bestelnummer CD+DVD: CMM 2007191
(cmm/heartselling)