NIEUWE CD-COMPILATIE SANDER KLEINENBERG

31-07-2007 @ 17:18

Sinds 30 juli liggen de schappen van de betere muziekzaken weer gevuld met een mix van de best geselecteerde muziek; de splinternieuwe CDcompilatie “This Is… Sander Kleinenberg” . Een 2CD gevuld met de favoriete platen van Sander Kleinenberg in een mix zoals alleen hij dat kan. De 2CD is een vervolg van zijn zeer succesvolle evenementenconcept “This Is…TM”, die inmiddels de hele wereld over gaat. 
Sander Kleinenberg heeft maar een kleine introductie nodig. Naast zijn vele rollen als dj, producer en labelbaas van zijn Little Mountain Recordings vindt hij ook nog tijd om met zijn This Is…TM platform evenementen te hosten. Naast residenties in Amsterdam, Parijs, Ibiza en New York reist hij elke week weer de hele wereld over om diverse clubs te trakteren op zijn welbegeerde sound. Zijn unieke visie en veelzijdigheid van muziek spreken mensen over de hele wereld aan. Deze veelzijdigheid geeft ook de kracht van de eerste This Is…TM compilatie weer, welke uitkomt op het gerenommeerde Renaissance label. ‘Het is als een puzzel, je hebt achtentwintig stukken en op een of andere manier ga je deze tot een geheel maken. Het gaat om het samensmeden van genres en het creëren van nieuwe.’’ zegt Sander.
Het resultaat van de puzzel mag er ook zeker zijn. Op beide mix-cd’s genaamd Left en Right staan 14 tracks, gepresenteerd met een zeer diverse selectie van artiesten en labels. Voorbeelden zijn ‘Disk Jokke’ van Get Physical’s Kindisch, Tom Novy’s persoonlijke toegift aan Sander met zijn ‘Moscow Never Sleeps Remix’ en de indrukwekkende Gui Boratto herbewerking van Robert Babicz’ ‘Sin’. En dat is alleen nog maar de eerste CD.
Op CD 2 Right vinden we de acapella van de Italiaanse Siciana Soul samen gesmolten met Rhythm & Sound. Maar ook Nic Fanciulli’s geweldige remix van Martin Eyerer en Stephan Hinz. De zeer effectieve Motorcitysoul bewerking van David K. Dubfire’s interpretatie op Smith & Selway’s ‘Transit Time’, die op dit moment een van de grootste dansvloerhits is, sluit het geheel af.
Op zondag 5 augustus geeft Sander Kleinenberg alvast een voorproefje; tijdens This Is…TM The Beach in Beach Club Sapph Scheveningen. Sander zal hier wederom een showcase geven van de sound van zijn nieuwe cd. Daarnaast zijn collega’s Dan Sanders en Remy ook aanwezig om de avond weer net zo succesvol te maken als de editie in juni, waar het helemaal los ging en de dj’s zelfs min of meer verantwoordelijk waren voor het letterlijk beschadigen van de dansvloer. De dansvoer is volledig hersteld en Sapph Beach is er weer helemaal klaar voor.
Op 17 augustus is de officiële cd-releaseparty van This Is…TM Sander Kleinenberg in Club Panama Amsterdam, met onder andere Rene Amesz, 16bit Lolitas en natuurlijk the master himself Sander Kleinenberg. Mocht je toevallig op 23 augustus op Ibiza zitten; kan je This Is…TM Sander Kleinenberg beleven in de Pacha.

De This Is…TM Sander Kleinenberg cd-compilatie is uit sinds 30 juli en is verkrijgbaar in de betere platenzaken en op Itunes.