Teenage Mutant Ninja Turtles op DVD 29 augustus 2007

12-07-2007 @ 17:30

De Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) zijn terug in de originele bioscoopversie met de stemmen van topacteurs Sarah Michelle Gellar, Kevin Smith, Laurence Fishburne en Patrick Stewart. De DVD die eind augustus verschijnt bevat bovendien de Nederlands gesproken versie. Voor TMNT zijn diverse premiums beschikbaar voor media die prijsvragen of andere acties willen organiseren.

Nadat ze hun oude aartsvijand The Shredder hebben verslagen, zijn de Turtles uit elkaar gegroeid. Hun rat sensei: Master Splinter doet er alles aan om hen bij elkaar te houden. Hij maakt zich zorgen wanneer er vreemde voorvallen in New York City plaatsvinden. Techno-industrieel Max Winters is bezig een heel leger van monsters op de been te brengen om de wereld te veroveren. Alleen een team van super-ninja's kan hem stoppen. Jawel, onze helden Leonardo, Michelangelo, Donatello en Raphael!
Samen met hun oude bondgenoten April O'Neil en Casey Jones staan de Turtles voor het gevecht van hun leven wanneer ze het weer tegen de mysterieuze Foot Clan moeten opnemen.

De film wordt op 29 augustus ook uitgebracht op Blu-ray Disc en HD DVD formaat.

(warner home video)