Gesubsidieerde Nederlandse clips in 3VOOR12.TV

04-07-2007 @ 20:39

Onder meer Jiggy Dje, Coparck, Ghosttrucker en Kraak & Smaak
In het kader van de serie Kijk op Themakanalen zendt 3VOOR12 op vrijdag 6 juli op Nederland 2 haar programma 3VOOR12.TV uit. In deze aflevering staan Nederlandse clips centraal die gefinancierd zijn met het Tax Videoclipfonds. Er zijn tien clips te zien van Nederlandse bands die zonder deze subsidieregeling niet gemaakt konden worden.
In deze aflevering van 3VOOR12.TV veel interessante en bijzondere clips. We zien een minifilm over robots van Coparck en volgen biologieles bij Kraak & Smaak. Rapper Salah Edin geeft zijn visie over Nederland en we bekijken een bijzondere samenwerking tussen Nynke Laverman en Rowwen Hèze. Ook laten we clips zien van Benny Sings, Ghosttrucker en Jiggy Djé.
Maar er is meer! Na de uitzending kunnen de kijkers met digitale televisie op de rode knop drukken. Dit brengt ze bij de digitale tv zender 3VOOR12/Central waarop in aansluiting op de uitzending nog meer mooie clips te zien zijn. Check de site 3VOOR12.vpro.nl voor een grote hoeveelheid betere popmuziek in tekst, beeld en geluid.
Kijk op Themakanalen: 3VOOR12.TV
Vrijdag 6 juli, Nederland 2, 16:10 uur
http://3voor12.vpro.nl