'LOST HIGHWAY' BINNEN OP #1 IN MEGA ALBUM TOP 100

15-06-2007 @ 23:06

De Amerikaanse rockband Bon Jovi blijft onverminderd populair in Nederland. Dit blijkt wel uit het feit dat hun nieuwe album, getiteld ‘Lost Highway’, in de eerste week na release binnenkomt op #1 in de Mega Album Top 100.  
Na het enorme succes van het multi-platina album “Have A Nice Day”, destijds tevens een #1 notering voor de band in de eerste week, maakt Bon Jovi met “Lost Highway hun reputatie meer dan waar. “Artistic freedom is what made this record possible,” aldus Jon Bon Jovi. “Musical freedom to explore—and emotional freedom to express what was in our hearts.” Opgenomen in Nashville bevat “Lost Highway” ook veel ‘kleine’ liedjes naast de befaamde Bon Jovi-rocksound.
Voor ‘Lost Highway’ werkte Bon Jovi samen met topproducers Dann Huff (Keith Urban, Rascal Flatts) en John Shanks die ook betrokken was bij het album ‘Have A Nice Day’ en produkties verzorgde voor o.a. Sheryl Crow, Melissa Etheridge, Chris Isaak en anderen.
Zondag 24 juni heeft Bon Jovi de eer om als eerste band te spelen in de O2 Arena in Londen, Engeland. Bon Jovi heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht en speelde meer dan 2,500 concerten in 50 landen voor 32 miljoen fans. Vorig jaar gaf Bon Jovi een uitverkocht concert in het Goffertpark in Nijmegen.
(universal music)