Nederlands grootste gratis Dance festival pakt uit

14-05-2007 @ 12:13

Met trots meldt de organisatie van Free festival dat zowel de line-up als de website van Free Festival 2007 online staan. Op de website is alle info over het grootste gratis dance festival van Nederland te vinden en kan je alvast lekker in de stemming komen met een videoregistratie van vorig jaar. Check hiervoor www.freefestival.nl.
Waar eerder dj’s als Jean, Erick E en Cor Fijneman al hadden toegezegd de temperatuur te doen laten stijgen, staan ook dj’s als Randy Katana, Ricky Rivaro en Jesse Voorn op 1 juli op het mooiste strand van Almere. Voor het 8e jaar op rij, zal dit grootste gratis dance spektakel je vrijer dan ooit laten voelen.
Free Festival is uniek door zijn spetterende line-up in combinatie met een gratis entree. Daarnaast staat Free Festival bekend om zijn ongedwongen, gezellige en warme sfeer die in combinatie met de geweldige line-ups, Free Festival ieder jaar weer tot een geweldige dag maken. Ook dit jaar kan je weer genieten van zon, strand en de hotste dance tunes van dit moment. Kortom, het ultieme vrije zomergevoel!
Aangezien het festival op voorgaande edities zeer goed bezocht is, heeft de organisatie besloten om dit jaar nog meer festivalterrein in gebruik te nemen. De tenten worden groter en de derde area wordt ook uitgebreid. De vaste bezoekers weten het inmiddels, kom vroeg om teleurstelling te voorkomen ....
Op 1 juli kan je van 12.00 tot 23.00 uur lekker genieten van het mooie weer, partypeople, het strand en de beste house- en trance dj’s.

Free FestivalThe amazing feeling of freedom ...

Line up Area 1 House:
Erick E
Benny Rodrigues
Randy Katana
Jean
Ricky Rivaro
Marnix
Jesse Voorn
Bart van Liefland


Line up Area 2 Trance:
Bas & Ram
Cor Fijneman
Spider
Mark Norman
Mike S
Miss Melody
Francois
El Toro
Jose


Area 3 Future Stage: To Be Announced

Free Festival : Feel Free – Feel Good
Datum: 1 juli 2007
Open  : 12.00-23.00
Entrée : GRATIS
Locatie: Atlantis strand, Almere
Url      : www.freefestival.nl