'BACK TO THE FUTURE' MET NIEUWE CLIP PEPLAB

03-05-2007 @ 21:19

Met een nieuwe 'Raiders Of The Lost Ark' in de pijplijn voor volgend jaar en Nintendo weer terug aan de top van de charts zijn onze jaren '80 helden meer terug dan ooit. Natuurlijk is het genant te worden herinnerd aan een periode van belachelijk haar en naieve idealen, maar wat waren we gelukkig met 8 bits en 64k.
Peplab's nieuwe clip E.T. celebreert de glorieuze iconen van dat tijdperk: Pacman, E.T., Back to the future, Transformers, The A-team.
'E.T. ' is de eerste single van Peplab's aankomende album 'Ken Sent Me'. Met steun van smaakmakers als Norman Cook en Pete Tong timmerde Peplab de afgelopen jaren internationaal behoorlijk aan de weg en vonden ze brede waardering voor hun aanstekelijke 'Do It Yourself' –mentaliteit en hun unieke 'dance /80's pop-crossover–sound'.
Vorige jaar werd hun song Beautiful People nog wereldwijd gebruikt als soundtrack voor de trailer van Hollywood blockbuster Mr. & Mrs. Smith. Ook UK hitproducer Brian Higgins ontdekte hun sound en gebruikte Peplab's 'It's not the Drug' als basis voor 'Grafitti My Soul' van Engeland's populairste girl-band Girls Aloud.
De afgelopen maanden werden de E.T.-remixes wereldwijd opgepikt door Top Dj's en bereikten ze top-posities bij de meeste grote download-portals (o.a. no.1 download-charts bij Dance-tunes.com en het Engelse Trackitdown.net).
Het album is inmiddels voltooid en de aankomende release in juni 2007 wordt nu voorafgegaan door de (video)release van E.T.
Release-data album Ken sent Me
- Digitale release (via iTunes e.a.) : 15 mei 2007
- CD release : 5 juni 2007

Relevante links
Directe link naar video E.T. : www.peplab.com/etvideo
Peplab site: www.peplab.com
Label site: www.proudlyrecording.com