JUSTIN TIMBERLAKE'S 2007 FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR

23-04-2007 @ 15:29

TIMBALAND SPECIAL GUEST EN NATASHA BEDINGFIELD BEVESTIGD ALS SUPPORT ACT 
Voor de ‘FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR’ waarmee Justin Timberlake komende zomer Europa zal aandoen zijn nog twee grote namen bevestigd: producer en rapper Timbaland staat als special guest samen met Timberlake op het podium en de Britse zangeres Natasha Bedingfield is als support act aan de show toegevoegd. De show - ‘in the round’ in de Amsterdam ArenA - vindt plaats op zaterdag 16 juni. De kaartverkoop voor dit concert is inmiddels gestart.
Als producer voor albums van onder andere Justin Timberlake, Nelly Furtado, The Pussycat Dolls en het aankomende album van de IJslandse Björk is Timbaland één van de belangrijkste namen in de muziekbusiness van dit moment. Naast zijn werk voor andere artiesten wist Timbaland begin april bovendien nog een eigen album uit te brengen onder de naam Timbaland Presents Shock Value met bijdragen van onder meer Dr. Dre, Elton John, Fall Out Boy, Nelly Furtado en Missy Elliott. Op de eerste single ‘Give It to Me’, zijn zowel Nelly Furtado als Justin Timberlake te horen.
Natasha Bedingfield brak najaar 2004 in één klap door met de hitsingle ‘These Words’ en daaropvolgend ‘Unwritten’ wat in Amerika uiteindelijk de best verkochte single van 2006 werd. Haar nieuwe single ‘I Wanna Have Your Babies’ die op dit moment de hitlijsten bestormt is afkomstig van haar nieuwe album N.B. dat komende week in de winkels ligt.
Na de zeer goed ontvangen en uitverkochte SexyBack clubtour vorig jaar in Londen, Parijs en Amsterdam komt Justin Timberlake terug voor het grote werk. De intieme sfeer van de clubconcerten wordt echter doorgezet in de Europese Tour; Justin Timberlake zal samen met zijn dansers en veertienkoppige band een concert geven ‘in the round’. Met het podium in het midden van de ArenA wordt de ‘FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR’ een ultieme 360? kijk- en luisterervaring.
De ‘FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR’ start 24 april in Belfast en doet daarna grote steden in Engeland, Schotland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en Scandinavië aan.

Justin Timberlake
FUTURESEX/LOVESHOW WORLD TOUR
Zaterdag 16 juni 2007
ArenA - Amsterdam
Entree: € 50, € 48, € 46, € 43, € 39 (excl. servicekosten)
Aanvang: 19.30 uur
Let op: maximaal 8 tickets per persoon