PINKPOP CLASSIC 2007

19-04-2007 @ 15:43

Het werd de hoogste tijd voor een PINKPOP CLASSIC. Er is een massa muziekliefhebbers toe aan retro. Concerten van grote acts als The Police, Genesis, Roger Waters en the Rolling Stones worden massaal bezocht. Ook bij de organisatie van Pinkpop wordt al jarenlang gepleit voor een editie van Pinkpop met louter acts uit het roemruchte verleden. Daarom heeft de organisatie van Pinkpop besloten om de eerste PINKPOP CLASSIC juist nu te organiseren in het kader van de festiviteiten van LANDGRAAF 25. De gemeente Landgraaf bestaat dit jaar 25 jaar en de komende Pinksterdagen zal voor de 20ste keer PINKPOP in Landgraaf plaatsvin­den.

PINKPOP CLASSIC staat gepland op zaterdag 11 augustus 2007 op hetzelfde festivalterrein als Pinkpop en beter bekend als evenemententerrein Megaland. Het programma staat als een huis en de eerste namen waren al een tijd uitgelekt. De reacties zijn unaniem lovend over de headliner STATUS QUO. Maar ook de andere 6 acts zijn enthousiast ontvangen MARILLION, WILLY DeVILLE & BAND, STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL, RAYMOND VAN HET GROENEWOUD & BAND, WISHBONE ASH en de JANSE BAGGE BEND. De bedoeling is echt alleen maar groepen te contracteren die een nagenoeg volwaardige herinnering kunnen oproepen uit het verleden maar ook vandaag de dag nog actueel genoeg zijn. Mocht deze eerste aflevering van PINKPOP CLASSIC een succes worden dan is er weer een nieuwe traditie geboren voor de komende jaren. De voorverkoop start zaterdag 25 mei a.s. Meer informatie via www.pinkpop.nl of binnenkort via extra persberichten.

STATUS QUO
MARILLION
WILLY DeVILLE & BAND
STEVE HARLEY & COCKNEY REBEL
RAYMOND VAN HET GROENEWOUD & BAND
WISHBONE ASH
JANSE BAGGE BEND


ZATERDAG 11 AUGUSTUS 2007
MEGALAND LANDGRAAF
Aanvang 12.00 uur (onder voorbehoud)
Terrein open vanaf 11.00 uur (onder voorbehoud)
Entree E 49,00 in de voorverkoop excl. voorverkoopkosten
Dagkassa E 60,00 (indien voorradig)
Voorverkoop start zaterdag 5 mei.
Voorverkoopadressen:
Via TicketService op 151 grotere postkantoren, 12 grotere VVV-kantoren, de 100 grotere Free Record Shops en de bekende voorverkoopadressen, alsmede via 0900-3001250 (45ecpm) en www.ticketservice.nl
Ook adressen van Buro Pinkpop in Limburg.
Info via www.pinkpop.nl
Organisatie: Festivals Limburg BV en Mojo Concerts BV
Produktie: BURO PINKPOP